Maahanmuuttajat ottivat Perussuomalaiset omikseen

Share |

Perjantai 28.9.2012 klo 6:00 - Harri Lindell


He haluavat tehdä töitä Suomessa ja elättää itsensä ja perheensä rehellisellä työnteolla, eikä tukien varassa keinottelemalla. Nämä ehdokkaat jakavat oman mielipiteeni, että maassa maan tavalla. Töitä tekemään maahanmuuttajat ovat omasta puolestani aina tervetulleita. 

Rakennetaan maatamme yhdessä

Mielestäni maahanmuuttajaehdokkaat ovat Suomelle voimavara. He tekevät vaalienkin jälkeen töitä yhteisen asiamme, Suomen hyvinvoinnin eteen niin kaupunkien lautakunnissa kuin myös valtuustoissa. Ehdokkaiksi ryhtyneet maahanmuuttajat eivät ole kokeneet puoluettamme rasistiseksi, vaikka sitä leimaa on haluttu meihin sovittaa tavalla tai toisella. 

Maahanmuuttajien on sopeuduttava suomalaiseen yhteiskuntaan eikä päinvastoin. Omat kulttuuriset tavat toki voivat säilyä muuttajien keskuudessa, se on mielestäni kansainvälistä rikkautta jota pääkaupungissamme Helsingissä ja koko maassa toki tarvitaan. 

Helsingissä vapaiden työpaikkojen osuus kasvaa kuukausi kuukaudelta ja nykyisessä järjestelmässä suomalaiset työnhakijat ja vapaat työpaikat eivät syystä tai toisesta kohtaa toisiaan. Nämä työpaikat kiinnostavat usein myös maahanmuuttajataustaisia ihmisiä. Se on hyvä asia, rakennetaan yhdessä maatamme ja pidetään hyvinvointivaltio voimissaan tulevaisuudessakin.

Avainsanat: Helsinki, Uusimaa, maahanmuuttajat, perussuomalaiset, suomalainen, yhteiskunta


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini