Espanja on EU-uskovainen

Share |

Perjantai 7.6.2013 klo 16:43 - Harri Lindell


Espanjassa sosiaaliavustukset loppuvat kokonaan 3 vuoden päästä. Ansiosidonnaisuuden katto on 1300 euroa, ansioista riippumatta. Espanjan velka kasvaa päivä päivältä; vuonna 2011 otettiin lisää velkaa 100 miljardia.

 

Espanja on kuitenkin EU-uskovainen maa, jossa apu tulee muilta Euroopan unionin mailta. Oma pesä pitää kuitenkin laittaa ensin jonkinlaiseen kuntoon, sitten vasta tulee solidaarisuus. Näin ihmiset ajattelevat Espanjassa ja haluavat laittaa omat asiansa kuntoon ennen EU:lta tulevaa mittavaa tukipakettia. On ajan kysymys, koska heidän mielestään kaikki on tehty mitä voidaan. Sen jälkeen maalla on oikeus saada rahaa muilta EU-mailta?

 

Ilman euroa ei ole sisämarkkinoita, ajatellaan Espanjassa, Eurosta luopuminen ja oman valuutan kautta rahan arvon lasku ei ole edes sanavarastossa kun talousasioita mietitään.

 

Onneksi Suomessa ei olla näin sinisilmäisiä, vaan EU-kriittisyys nousee kansan keskuudessa ja täällä uskalletaan jopa julkisesti puhua vaihtoehdosta, jossa Suomi ei olisi enää yhteisessä valuutassa, Eurossa. Espanjan tuleva tukipaketti odottaa kuumana jo suomalaisia verorahoja kesän lämmetessä.

Avainsanat: EU, euro, sosiaaliavustus, perussuomalaiset, Harri Lindell


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini