Onko peli jo menetetty huumesodassa

Share |

Tiistai 15.3.2016


Marihuana-annos maksaa katukaupassa noin 10-20 euroa. Netin kautta on helppo tilata esim. muuntohuumeita. Tämä tuntuu edulliselta ja helpolta, mutta annosmäärät nousevat päivä päivältä suuremmiksi, jolloin päivittäiseen huumeannoksiin meneekin helposti enemmän rahaa kuin työssä käymällä pystyy ansaitsemaan. Puhumattakaan siitä, että työelämä käy hyvin pian vaikeaksi huumeiden vaikutuksesta. Tässä vaiheessa huumeiden käyttäjä usein turvautuu rikoksiin. Yleisin rikos on huumeiden myyminen, jolla rahoitetaan oma, yhä lisääntyvä huumeiden käyttö. 

Huumeita saa helposti ja nopeasti

Huumeiden ostajan ja myyjän kohtaaminen on helppoa kovassakin katuvilinässä.  Huumeita saa helposti ja nopeasti. Henkilöt, jotka välittävät huumeita, haluavat koukuttaa ne, jotka ovat jo päässeet eroon huumeista. Välittäjät haluavat uusia käyttäjiä varmistaakseen omat tulonsa ja sitä kautta oman huumeannoksensa. Bisnes on kovaa tälläkin alalla. 

Huumeiden välittämien ja käyttö ei ole vain yhteiskuntaluokassa alatasolla olevien ongelma, vaan se on levinnyt huipulle asti. Onko huumebisnes noussut yhteiskuntarakenteissa jo sille tasolle, että peli on menetetty?

Avainsanat: huumeet, marihuana, kannabis, muuntohuumeet, huumevälittäjä


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini