Lähiruualla monenlaista hyvinvointia alueelle

Share |

Tiistai 19.4.2016 klo 19:25 - Harri Lindell


Kotimaisen ja laadukkaan lähiruoan suosiminen on järkevää. Lähellä kuluttajaa tuotetun ruoan kuljetus on ekologisempaa ja edullisempaa. Kotimainen lähiruoka tukee lähialueen alkutuotantoa kuten myös ruuan valmistusta. Näin luomme järkevillä ruokavalinnoilla omalle alueellemme lisää työpaikkoja, joiden verotulojen kasvun myötä me kuluttajina itsekin voimme nauttia tuloksista yhä lisääntyvänä hyvänä yhteiskunnan palveluiden muodossa. Kuluttamalla lähiruokaa luodaan hyvinvointia omalle asuinalueelle. 

Lähiruokaa pitäisi olla runsaasti jokaisen HOK-Elannon liikkeen tuotevalikoimassa, jolloin kuluttaja voi itse tehdä oman, paremman valintansa. Olipa ostaja vähävarainen tai varakas hänellä pitää olla mahdollisuus ostaa omalta lähialueeltaan tuotettua edullista lähiruokaa. Hinta ei saa muodostua esteeksi. Onhan lähiruuan ostaminen oikeanlainen tietoinen valinta kuluttajalta.

Avainsanat: lähiruoka, luomu, ekologinen, HOK-Elanto, ruuantuotanto, kotimainen, Harri Lindell


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini