Terve Helsinki on vaihtoehto nykypolitiikalle

Share |

Maanantai 3.4.2017 klo 18:00 - Harri Lindell


Terve Helsinki -liikkeen ehdokkaat ovat nyt äänestäjien ainoa vaihtoehto saada todellinen muutos vuodesta toiseen jatkuvaan epäoikeudenmukaiseen politiikkaan. Terve Helsinki -ryhmään kuuluu tavallisia maanläheisiä ihmisiä, joita kannattaa äänestää. Ehdokkainamme on niin korkeasti koulutettuja, maanviljelijöitä kuin tehtaan työntekijöitäkin. Äänestä muutoksen puolesta. Tehdään yhdessä suuri muutos Helsingin ummehtuneeseen politiikkaan.


Vasemmistoliitto seisoo menneen kommunistisen aatteen savuavilla raunioilla ja puolue kuihtuu lähitulevaisuudessa marginaalipuolueeksi. Sosiaalidemokraatit ovat nauttineet liian kauan työntekijöiden työntekijäliitoille maksamista jäsenmaksuista. Liittoihin kuuluvista eivät läheskään kaikki kannata vasemmalla olevia puolueita, he haluavat jäsenmaksuillaan oikeasti ajettavan työntekijöiden asiaa.

Terve Helsinki edustaa isänmaallista vaihtoehtoa, jonka peruspilareita ovat koti, uskonto ja isänmaa. Näissä vaaleissa on tulossa aseeton vallankumous, nyt teemme Suomen poliittisella rintamalla historiaa. Kirves on jo pantu puun juurelle ja vanhat puolueet vapisevat odottaessaan mitä tuleman pitää.

Harri Lindell

Kaupunginvaltuutettu HKI

Pormestariehdokas/ kunnallisvaaliehdokas

Avainsanat: Terve Helsinki, vaihtoehto politiikalle, isänmaallinen, koti uskonto ja isänmaa, Harri Lindell, pormestariehdokas, kunnallisvaaliehdokas


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini