Huumekuolema odottaa liian monia

Lauantai 8.4.2017 klo 12:00 - Harri Lindell

Huumeongelma pääkaupunkiseudulla on lisääntynyt huomattavasti niiden reilun kymmenen vuoden aikana, jolloin olen itse seurannut sitä huolestuneena. Huumeita tarjotaan mitä yllättävimmissä paikoissa; ratikkapysäkeillä, kauppakäytävillä ja kadunkulmissa. Huumeongelmaan olisi kaupungin taholta viisasta puuttua nopeasti ja jämäkästi, muuten olemme menettäneet monta naista ja miestä huumausaineiden kylmälle alttarille. Näiden henkilöiden kohtalo tulee yhteiskunnan ulkopuolelle jäämistäkin pahempi, kun kuolema tulee paljon ennen aikojaan.

Yhteiskunnan olisi panostettava enemmän huumausaineiden käyttäjien hoitolaitoksiin ja huumeiden käytön ennaltaehkäisyyn. Tämä panostus tulee niin taloudellisesti kuin muillakin tavoin korkojen kera takaisin.

 

Harri Lindell

Pormestariehdokas

Kaupunginvaltuutettu Hki

Kunnallisvaaliehdokas / pormestariehdokas

Terve Helsinki

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: huumeet, alkoholi, päideriippuvuus, Terve Helsinki, huumeongelma, Harri Lindell, pormestariehdokas, kunnallisvaaliehdokas

Alkoholiverotus alas ja viinit kauppoihin?

Keskiviikko 30.9.2015 - Harri Lindell

KariLuoto.jpg

Haastattelin aiheesta Päivittäistavarakauppa ry:n toimitusjohtajaa Kari Luotoa.

Ohjelma on esitetty AlfaTV:n kanavalla ja sen voi katsoa kuvaa klikkaamalla, tai osoitteessa alfatv.fi, kohdasta arkisto - keskusteluohjelmat - Harri Lindell, josta löytyvät kaikki aiemmatkin tekemäni keskusteluohjelman jaksot.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: alkoholivero, viini, päivittäistavara, Luoto

Alkoholiongelmat ja niiden hoitaminen

Keskiviikko 11.2.2015 klo 21:14 - Harri Lindell

AlfaTV:n kanavalla ohjelmassani oli vieraana Helsingin Diakonissalaitoksen yksikönjohtaja, Pirjetta Salomäki. Keskustelun aiheena oli alkoholi, sen käyttöön liittyvät ongelmat ja niiden hoitaminen.
Ohjelman voi katsoa AlfaTV:n nettisivulta arkistosta, tai tästä linkistä:

salomaki.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: alkoholi, ongelma, diakonissalaitos, Pirjetta Salomäki, Harri Lindell

Yhteiskuntatakuu jää vain paperiksi

Torstai 25.10.2012 klo 6:00 - Harri Lindell

Nuoremme voivat liian usein huonosti. 110 000 nuorta on syrjäytynyt ja moni käyttää masennuslääkkeitä tai alkoholia päästäkseen pakoon arkielämän paineita tässä hyvinvointivaltiossamme. Jatko-opiskelupaikat ovat kortilla ja vain harvojen herkkua Helsingissä ja muualla Suomessa. Helsingissä jokaista opiskelupaikkaa kohden on kaksi hakijaa, muualla Suomessa suhde on parempi.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: nuoret, syrjäytynyt, alkoholi, opiskelu, turvallisuus, lapset