Pulttibois-ohjelma, viatonta valkoista rasismia

Tiistai 6.8.2013 klo 16:18 - Harri Lindell

MTV3 on päättänyt esittää uudelleen suositun, 57-osaisen Pulttibois-sarjan, jossa irvaillaan romanien, saamelaisten, vammaisten ja muihin vähemmistöryhmiin kuuluvien kustannuksella. Poliitikoille rasismi on kuolemaakin pahempi asia, mutta MTV:lle se on halpaa hupiohjelmaa, viihdettä suomalaisten illan täytteeksi. Rasistiksi leimautumisen uhka saa poliitikon rähmälleen syyttäjiensä edessä. Keskustelu pakolais- ja maahanmuuttopolitiikasta on usein mahdotonta samasta syystä.                                                            

Maassamme on kautta aikojen vitsailtu esimerkiksi ruotsalaisista, savolaisista, pohjalaisista ja romaneista. Tässä muodossaan aiheet ovat valkoista rasismia. Kansa haluaa katsoa valkoista rasismia televisiosta. Suomalaiset haluavat nauraa vitseille, jotka kohdistuvat vähemmistöihin. Mutta kun poliitikko ihmettelee ääneen, miksi kerjäläiset tappelevat keskenään ja ovat toisiaan kohtaan rasisteja kadunkulman kerjuupaikasta tapellessaan, hän muuttuu kantaväestöön kuuluvana kyselijänä rasistiksi. 

Pulttibois tuo nyt tv-ruutuihin uusinnat, jossa esitetään sketsihahmojen kautta suomalaisiin vähemmistöryhmiin kohdistuvaa pilailua. Yli 20 vuotta sitten ohjelma ei ollut muuta kuin huumorilla höystettyä pilkantekoa. Miten siihen tulisi suhtautua tänään, kun muiden maiden kansalaisten rehellinenkin arvostelu on rangaistava teko? Vai onko arvostelun kohteeksi joutuminen tosiaan vain suomalaisten etuoikeus?

Harri Lindell Poliitikko pahemmasta päästä siis Perussuomalainen

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Pulttibois, MTV3, rasismi, pakolaiset, maahanmuutto, politiikka, ruotsalaiset, savolaiset, pohjalaiset, vähemmistö, vammaiset, romaani, saamelainen, poliitikko, sketsi, perussuomalainen, perussuomalaiset, Harri Lindell

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: puoluesihteeri, perussuomalaiset, konkari, poliitikko, Harri Lindell

Puoluesihteerikilpailuun konkaripoliitikko

Perjantai 14.6.2013 klo 16:04 - Harri Lindell

Olen mukana perussuomalaisten puoluesihteerikilpailussa.

Olen Helsingin kaupunginvaltuutettu, rakennuslautakunnan jäsen, perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtaja ja maakuntavaltuutettu sekä Perussuomalaisten kristillisen toimikunnan puheenjohtaja.

 

Poliittinen urani alkoi Perussuomalaisissa tammikuussa 1999. Olen ollut paitsi puolueen aktiivijäsen ja usean kauden puoluehallituksessa myös yhden kauden puolueen varapuheenjohtajana. Olin Perussuomalainen-lehden päätoimittaja helmikuusta 2005 toukokuuhun 2012. Eduskuntavaaliehdokkaana ja EU-vaaliehdokkaana kiersin Suomea ja tutustuin perussuomalaisiin kautta maan. Vahvuutena minulla on kilpailijoihin nähden vankka perussuomalaisen politiikan tuntemus.

 

Olen ollut vahvasti omistautunut puolueelleni jo pitkään, ja nyt suuntaamassa uudelle areenalle. Mielestäni puoluesihteerin työtä on muutettava avoimempaan suuntaan, asioista pitää kommentoida medialle ja poliittisia kannanottoja on oltava nykyistä useammin. Toivon tulevansa valituksi virkaan ja lupaan paneutua  asioihin sataprosenttisesti puolueen ja Suomen parhaaksi. Perussuomalaiset ovat mielestäni ainoa poliittinen vaihtoehto vanhojen puolueiden muodostamalle valtaenemmistölle.

 

Satakunnasta kotoisin olevana, 54-vuotiaana ja politiikassa mukana olleena tiedän mihin puoluesihteerin toimessa pyrin. Puoluesihteerin työhön olen tutustunut hyvinkin läheltä, työskennellessäni päätoimittajana ollessani Ossi Sandvikin kanssa samoissa toimitiloissa.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: puoluesihteeri, perussuomalaiset, poliitikko, Harri Lindell, Helsinki