Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: puoluesihteeri, perussuomalaiset, konkari, poliitikko, Harri Lindell

Puoluesihteerikilpailuun konkaripoliitikko

Perjantai 14.6.2013 klo 16:04 - Harri Lindell

Olen mukana perussuomalaisten puoluesihteerikilpailussa.

Olen Helsingin kaupunginvaltuutettu, rakennuslautakunnan jäsen, perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtaja ja maakuntavaltuutettu sekä Perussuomalaisten kristillisen toimikunnan puheenjohtaja.

 

Poliittinen urani alkoi Perussuomalaisissa tammikuussa 1999. Olen ollut paitsi puolueen aktiivijäsen ja usean kauden puoluehallituksessa myös yhden kauden puolueen varapuheenjohtajana. Olin Perussuomalainen-lehden päätoimittaja helmikuusta 2005 toukokuuhun 2012. Eduskuntavaaliehdokkaana ja EU-vaaliehdokkaana kiersin Suomea ja tutustuin perussuomalaisiin kautta maan. Vahvuutena minulla on kilpailijoihin nähden vankka perussuomalaisen politiikan tuntemus.

 

Olen ollut vahvasti omistautunut puolueelleni jo pitkään, ja nyt suuntaamassa uudelle areenalle. Mielestäni puoluesihteerin työtä on muutettava avoimempaan suuntaan, asioista pitää kommentoida medialle ja poliittisia kannanottoja on oltava nykyistä useammin. Toivon tulevansa valituksi virkaan ja lupaan paneutua  asioihin sataprosenttisesti puolueen ja Suomen parhaaksi. Perussuomalaiset ovat mielestäni ainoa poliittinen vaihtoehto vanhojen puolueiden muodostamalle valtaenemmistölle.

 

Satakunnasta kotoisin olevana, 54-vuotiaana ja politiikassa mukana olleena tiedän mihin puoluesihteerin toimessa pyrin. Puoluesihteerin työhön olen tutustunut hyvinkin läheltä, työskennellessäni päätoimittajana ollessani Ossi Sandvikin kanssa samoissa toimitiloissa.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: puoluesihteeri, perussuomalaiset, poliitikko, Harri Lindell, Helsinki