Takit kääntyilevät ja napit lentelee

Sunnuntai 9.4.2017 klo 6:00 - Harri Lindell

Vaalit on tulossa ja puolueet kääntelevät takkejaan ja sovittelevat niitä jopa toistensa päälle. Kuka oli luvannut eduskuntavaaleissa ja mitä ja kenelle? Takki kääntyilee nyt ennen kunnallisvaaleja, mutta vielä enemmän vaalien jälkeen.

Perussuomalaisille ei löytynyt tarpeeksi suurta nuttua vaihdossa, joten päättivät lähteä ovet paukkuen  kuunarijahtiin peruen ennen tekemiään lupauksiaan veneiden verotuksesta. Apua takkiongelmaan löytyi moottoripyöräverosta, josta ei oltu koskaan kuultukaan.

Takkien irronneet napit koristelevat Säätytalon ja eduskunnan prameita kokoushuoneita, periaatteet ja vaalilupaukset ovat nyt myynnissä. Periaatteista tehdään kauppaa mustien ministeriautojen paikkalipuilla.

”Terve Helsinki” on kansan tahdosta suurin vaalivoittaja tulevissa kunnallisvaaleissa.  Tätä on valtaa pitäjien taholta pelätty ja pyritty leimaamaan tavalla, joka on äänestäjien suurta halveksuntaa. Kansan tahto tulee toteutumaan Suomessa. ”Terve Helsinki” on ainoa ehdokasryhmä, joka ei kääntele takkiaan, vaan piti vaalilupauksensa. Tulevaisuudessa tämä liike saa omat ministeriautojen paikkaliput, jotka puolueelle kansan tahdosta sille kuuluu. Vanhat ryvettyneet puolueet vanhan vallan johtajineen riippuvat vallan kahvassa hampaat irvessä. Nämä puolueet ovat menettäneet luotettavuutensa ja heidän politiikkaansa kansa ei enää usko ja luota. He lupaavat toista ja tekevät vallassa ollessaan aivan toista. Takeista vain napit lentelevät, kun takkia käännetään aina vaalien jälkeen toisinpäin.

Harri Lindell
Kaupunginvaltuutettu Helsinki
”Terve Helsinki” –listan 
Pormestari/kunnallisvaaliehdokas

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: takinkääntö, vanhat puolueet, Terve Helsinki, Harri Lindell